Vélemények Converse Cotton Fleece Shorts Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Converse Cotton Fleece Shorts Junior Boys Modern és elegáns ruha Converse

Termékleírás: Converse Cotton Fleece Shorts Junior Boys These Converse Cotton Fleece Shorts are great for everyday casual wear, featuring a ribbed waistband and a soft jersey fabric in a loopback construction. Competed with a pocket to the rear and embroidered Converse branding badge to the front. > Boy's shorts > Ribbed waistband > Rear pocket > Soft jersey fabric > Loopback construction > Embroidered logo > Converse branding > 80% cotton, 20% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Converse Cotton Fleece Shorts Junior Boys mert kedvező ár 4 519 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Converse Cotton Fleece Shorts Junior Boys
Termék felülvizsgálata Converse Cotton Fleece Shorts Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Converse Cotton Fleece Shorts Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Converse vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Converse Cotton Fleece Shorts Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Converse Cotton Fleece Shorts Junior Boys Converse

További termékképek, részletesebb leírások Converse Cotton Fleece Shorts Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Converse, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 519 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Converse
- code EAN 2479102022353
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Converse Cotton Fleece Shorts Junior Boys Modern és elegáns ruha
4 519 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Converse

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Converse Cotton Fleece Shorts Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Converse), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2479102022353 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése