Vélemények Converse Oversized Jumper Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: Converse Oversized Jumper Junior Girls Modern és elegáns ruha Converse

Termékleírás: Converse Oversized Jumper Junior Girls This Converse Oversized Jumper is a casual style with a long line body and a faux two layer style. The jumper features a crew neck collar with long sleeves and a ribbed hem for a comfortable fit. The large printed design to the front of the jumper and detail to the sleeves offers additional style, with instantly recognisable Converse branding. > Junior girls jumper > Crew neck > Long sleeves > Ribbed hem > Long line body > Two layer design > Printed detail to sleeves > Printed design to chest > Brushed fleece lining > Converse branding > 50% cotton 50% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Converse Oversized Jumper Junior Girls mert kedvező ár 6 699 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Converse Oversized Jumper Junior Girls
Termék felülvizsgálata Converse Oversized Jumper Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Converse Oversized Jumper Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Converse vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Converse Oversized Jumper Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Converse Oversized Jumper Junior Girls Converse

További termékképek, részletesebb leírások Converse Oversized Jumper Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Converse, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 699 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Converse
- code EAN 2619013902454
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Converse Oversized Jumper Junior Girls Modern és elegáns ruha
6 699 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Converse

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Converse Oversized Jumper Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Converse), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2619013902454 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése