Vélemények Converse Wade Basketball Shorts Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Converse Wade Basketball Shorts Junior Boys Sportos rövidnadrág Converse

Termékleírás: Converse Wade Basketball Shorts Junior Boys Whether on the court or just in leisure time - these Junior Boys Converse Wade Basketball Shorts are ideal. They feature a drawstring adjustable elasticated waistband for a secure fit, whilst also featuring a below the knee design. The look is completed with coloured trims and embroidered Converse Wade branding. > Junior boys basketball shorts > Drawstring adjustable elasticated waistband > Below the knee > Coloured trims > Embroidered Converse Wade branding > 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Converse Wade Basketball Shorts Junior Boys mert kedvező ár 3 704 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos rövidnadrág.

Reviews Converse Wade Basketball Shorts Junior Boys
Termék felülvizsgálata Converse Wade Basketball Shorts Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Converse Wade Basketball Shorts Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Converse vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Converse Wade Basketball Shorts Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Converse Wade Basketball Shorts Junior Boys Converse

További termékképek, részletesebb leírások Converse Wade Basketball Shorts Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Converse, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 704 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Converse
- code EAN 2971971011952
- a termék kategóriában van Sportos rövidnadrág


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Converse Wade Basketball Shorts Junior Boys Sportos rövidnadrág
3 704 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos rövidnadrág Converse

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Converse Wade Basketball Shorts Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Converse), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2971971011952 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos rövidnadrág - További termékek megtekintése