Vélemények Cooler hűtőtáska kék, 30 x 21 x 16 cm és termékinformációk

Terméknév: Cooler hűtőtáska kék, 30 x 21 x 16 cm Piknikkosarak és hűtőtáskák

Termékleírás: Amennyiben hideg helyen szeretné tudni ételeit utazáskor, vagy a víznél, szerezze be ezt a hűtőtáskát vicces jégkrém mintákkal. Kétoldalas cipzárral záródik és állítható vállpánttal rendelkezik. A térfogata biztosítja, hogy nagyobb mennyiségú étel, vagy ital fér bele.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Cooler hűtőtáska kék, 30 x 21 x 16 cm mert kedvező ár 1 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Piknikkosarak és hűtőtáskák.

Reviews Cooler hűtőtáska kék, 30 x 21 x 16 cm
Termék felülvizsgálata Cooler hűtőtáska kék, 30 x 21 x 16 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Cooler hűtőtáska kék, 30 x 21 x 16 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Cooler hűtőtáska kék, 30 x 21 x 16 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Cooler hűtőtáska kék, 30 x 21 x 16 cm

További termékképek, részletesebb leírások Cooler hűtőtáska kék, 30 x 21 x 16 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Piknikkosarak és hűtőtáskák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Cooler hűtőtáska kék, 30 x 21 x 16 cm   Piknikkosarak és hűtőtáskák
1 595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Piknikkosarak és hűtőtáskák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Cooler hűtőtáska kék, 30 x 21 x 16 cm ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Piknikkosarak és hűtőtáskák - További termékek megtekintése