Vélemények Coubi gyógynövény virágtartó 3 emeletes – grafit, és termékinformációk

Terméknév: Coubi gyógynövény virágtartó 3 emeletes – grafit, Kerti virágcserepek

Termékleírás: A Coubi virágcserép alkalmas pl. gyógynövények vagy más kis növény ültetésére, mint például a kalanchoe, ibolya, soleirolia vagy eper… kellemesebbé varázsolja nem csak konyháját, hanem a teraszát is. A virágtartó belső betéttel van ellátva, mely alatt egy víztároló jön létre, ami fokozatosan átfolyik a nyílásokon az alsó emeletekre, tehát nem áll fenn a túlöntözés veszélye.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Coubi gyógynövény virágtartó 3 emeletes – grafit, mert kedvező ár 3 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kerti virágcserepek.

Reviews Coubi gyógynövény virágtartó 3 emeletes – grafit,
Termék felülvizsgálata Coubi gyógynövény virágtartó 3 emeletes – grafit,

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Coubi gyógynövény virágtartó 3 emeletes – grafit, -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Coubi gyógynövény virágtartó 3 emeletes – grafit, és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Coubi gyógynövény virágtartó 3 emeletes – grafit,

További termékképek, részletesebb leírások Coubi gyógynövény virágtartó 3 emeletes – grafit, és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 5905197155425
- a termék kategóriában van Kerti virágcserepek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Coubi gyógynövény virágtartó 3 emeletes – grafit,  Kerti virágcserepek
3 095 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kerti virágcserepek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Coubi gyógynövény virágtartó 3 emeletes – grafit, ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5905197155425 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kerti virágcserepek - További termékek megtekintése