Vélemények Coubi orchideatartó, szögletes, átlátszó, átmérő: 13,2 cm és termékinformációk

Terméknév: Coubi orchideatartó, szögletes, átlátszó, átmérő: 13,2 cm Műanyag virágcserepek

Termékleírás: Virágtartó orchideára - a virágok királynőjére. Ebben a lefele szűkülő virágtartóban elgendő hely van a felesleges víz számára is, mivel az orchidea nem szereti, ha a gyökerei túlnedvesednek. A virágtartó ezenfelül egy szép dekorációs elem is, amely tökéletesen kiemeli orchideája szépségét. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Coubi orchideatartó, szögletes, átlátszó, átmérő: 13,2 cm mert kedvező ár 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Műanyag virágcserepek.

Reviews Coubi orchideatartó, szögletes, átlátszó, átmérő: 13,2 cm
Termék felülvizsgálata Coubi orchideatartó, szögletes, átlátszó, átmérő: 13,2 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Coubi orchideatartó, szögletes, átlátszó, átmérő: 13,2 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Coubi orchideatartó, szögletes, átlátszó, átmérő: 13,2 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Coubi orchideatartó, szögletes, átlátszó, átmérő: 13,2 cm

További termékképek, részletesebb leírások Coubi orchideatartó, szögletes, átlátszó, átmérő: 13,2 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 5905197090740
- a termék kategóriában van Műanyag virágcserepek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Coubi orchideatartó, szögletes, átlátszó, átmérő: 13,2 cm Műanyag virágcserepek
845 Ft
Az áruk elérhetősége
01.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Műanyag virágcserepek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Coubi orchideatartó, szögletes, átlátszó, átmérő: 13,2 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5905197090740 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Műanyag virágcserepek - További termékek megtekintése