Vélemények Country alátét piros pöttyös, 33 x 45 cm és termékinformációk

Terméknév: Country alátét piros pöttyös, 33 x 45 cm Teríték alátétek

Termékleírás:  Az alátét nem hiányozhat egyik étkezőasztalról sem. Ízléses és egyben praktikus is. Az elegáns piros pöttyös alátét könnyen karbantartható, védi asztalát és határozottan tetszeni fog a gyerekeknek is. További ilyen motívumú eszközökkel egészíthető ki. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Country alátét piros pöttyös, 33 x 45 cm mert kedvező ár 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Teríték alátétek.

Reviews Country alátét piros pöttyös, 33 x 45 cm
Termék felülvizsgálata Country alátét piros pöttyös, 33 x 45 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Country alátét piros pöttyös, 33 x 45 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Country alátét piros pöttyös, 33 x 45 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Country alátét piros pöttyös, 33 x 45 cm

További termékképek, részletesebb leírások Country alátét piros pöttyös, 33 x 45 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595556422717
- a termék kategóriában van Teríték alátétek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Country alátét piros pöttyös, 33 x 45 cm Teríték alátétek
595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Teríték alátétek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Country alátét piros pöttyös, 33 x 45 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595556422717 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Teríték alátétek - További termékek megtekintése