Vélemények Country kötény kockás kék, 60 x 80 cm és termékinformációk

Terméknév: Country kötény kockás kék, 60 x 80 cm Kötények

Termékleírás:  A kötény nemcsak praktikus segítség a főzésnél, hanem minden szakácsnő ízléses dísze is. A kék kockás dizájnú kötény tökéletesen megvédi ruháját a konyhai szennyeződésektől, így Ön élvezheti a nyugodt főzést. A hosszú kötőpántoknak köszönhetően a kötény mérete univerzális. Ezenkívül egy nagy zsebbel is rendelkezik, amely a munkához szükséges apró kiegészítők tárolására szolgál, így Ön élvezheti a nyugalmat minden főzésnél. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Country kötény kockás kék, 60 x 80 cm mert kedvező ár 1 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kötények.

Reviews Country kötény kockás kék, 60 x 80 cm
Termék felülvizsgálata Country kötény kockás kék, 60 x 80 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Country kötény kockás kék, 60 x 80 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Country kötény kockás kék, 60 x 80 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Country kötény kockás kék, 60 x 80 cm

További termékképek, részletesebb leírások Country kötény kockás kék, 60 x 80 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595556421673
- a termék kategóriában van Kötények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Country kötény kockás kék, 60 x 80 cm Kötények
1 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kötények

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Country kötény kockás kék, 60 x 80 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595556421673 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kötények - További termékek megtekintése