Vélemények Crafted Board Shorts Childrens és termékinformációk

Terméknév: Crafted Board Shorts Childrens Sportos rövidnadrág Crafted

Termékleírás: Crafted Essentials Board Shorts Childrens The Crafted Essentials Board Shorts feature an elasticated waistband with external drawstring fastening for a comfortable fit, styled with an all over print. > Childrens board shorts > Elasticated waist > External drawstring > All over print > Built in mesh briefs > Crafted branding > Keep away from fire > 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Crafted Board Shorts Childrens mert kedvező ár 4 111 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos rövidnadrág.

Reviews Crafted Board Shorts Childrens
Termék felülvizsgálata Crafted Board Shorts Childrens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Crafted Board Shorts Childrens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Crafted vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Crafted Board Shorts Childrens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Crafted Board Shorts Childrens Crafted

További termékképek, részletesebb leírások Crafted Board Shorts Childrens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Crafted, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 111 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Crafted
- code EAN 2351166121350
- a termék kategóriában van Sportos rövidnadrág


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Crafted Board Shorts Childrens Sportos rövidnadrág
4 111 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos rövidnadrág Crafted

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Crafted Board Shorts Childrens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Crafted), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2351166121350 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos rövidnadrág - További termékek megtekintése