Vélemények Crafted Lined Leggings Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: Crafted Lined Leggings Junior Girls Leggings Crafted

Termékleírás: Crafted Lined Leggings Junior Girls These Crafted Lined Leggings are full length with an elasticated waistband for comfort. They feature a soft fleece lining for warmth and are a lightweight construction. These leggings are a wash effect and are complete with Crafted branding. > Leggings > Full length > Elasticated waistband > Soft fleece lining > Lightweight > Wash effect > Crafted branding > Shell: 95% polyester, 5% elastane > Lining: 92% polyester, 8% elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Crafted Lined Leggings Junior Girls mert kedvező ár 3 715 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Leggings.

Reviews Crafted Lined Leggings Junior Girls
Termék felülvizsgálata Crafted Lined Leggings Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Crafted Lined Leggings Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Crafted vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Crafted Lined Leggings Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Crafted Lined Leggings Junior Girls Crafted

További termékképek, részletesebb leírások Crafted Lined Leggings Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Crafted, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 715 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Crafted
- code EAN 2300111031954
- a termék kategóriában van Leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Crafted Lined Leggings Junior Girls Leggings
3 715 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Leggings Crafted

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Crafted Lined Leggings Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Crafted), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2300111031954 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Leggings - További termékek megtekintése