Vélemények Crafted Mini Pack of 5 Bibs Baby Boys és termékinformációk

Terméknév: Crafted Mini Pack of 5 Bibs Baby Boys Fiú együttes Crafted Mini

Termékleírás: Crafted Pack of 5 Bibs Baby Boys An essential for your latest addition to the family is the Crafted Pack of 5 Bibs - Its soft construction is teamed up with a simple popper fastening to the back of the neck for a easy wear and removal. Each pack includes 5 separate designs. > Bibs > Pack of 5 > Soft construction > Popper fastening to back > Separate designs > Crafted branding > Keep away from fire > 100% cotton > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Crafted Mini Pack of 5 Bibs Baby Boys mert kedvező ár 2 798 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fiú együttes.

Reviews Crafted Mini Pack of 5 Bibs Baby Boys
Termék felülvizsgálata Crafted Mini Pack of 5 Bibs Baby Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Crafted Mini Pack of 5 Bibs Baby Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Crafted Mini vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Crafted Mini Pack of 5 Bibs Baby Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Crafted Mini Pack of 5 Bibs Baby Boys Crafted Mini

További termékképek, részletesebb leírások Crafted Mini Pack of 5 Bibs Baby Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Crafted Mini, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 798 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Crafted Mini
- code EAN 2560001910008
- a termék kategóriában van Fiú együttes


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Crafted Mini Pack of 5 Bibs Baby Boys Fiú együttes
2 798 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Fiú együttes Crafted Mini

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Crafted Mini Pack of 5 Bibs Baby Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Crafted Mini), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2560001910008 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fiú együttes - További termékek megtekintése