Vélemények Crocs Baya Band Childrens Sandals és termékinformációk

Terméknév: Crocs Baya Band Childrens Sandals Modern és elegáns ruha Crocs

Termékleírás: Crocs Baya Band Childrens Sandals The Kids Crocs Baya Band Sandals have been crafted with ventilation holes to the forefoot along with a contoured footbed and a moulded outsole for a comfortable and cool fit, completed with the Crocs branding to the sides. > Kids sandals > Contoured footbed > Moveable heel strap > Moulded outsole > Ventilation holes > Crocs branding > Synthetic upper, inner and sole... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Crocs Baya Band Childrens Sandals mert kedvező ár 8 541 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Crocs Baya Band Childrens Sandals
Termék felülvizsgálata Crocs Baya Band Childrens Sandals

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Crocs Baya Band Childrens Sandals -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Crocs vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Crocs Baya Band Childrens Sandals és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Crocs Baya Band Childrens Sandals Crocs

További termékképek, részletesebb leírások Crocs Baya Band Childrens Sandals és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Crocs, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 541 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Crocs
- code EAN 2225086221103
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Crocs Baya Band Childrens Sandals Modern és elegáns ruha
8 541 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Crocs

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Crocs Baya Band Childrens Sandals) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Crocs), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2225086221103 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése