Vélemények Crocs Crocband Unisex Adults Clogs és termékinformációk

Terméknév: Crocs Crocband Unisex Adults Clogs Modern és elegáns ruha Crocs

Termékleírás: Crocs Crocband Unisex Adults Clogs These Crocs Crocband Unisex Adults Clogs deliver everything you've come to expect from Crocs - lightweight, comfortable, and odour-resistant shoes that are perfect for days by the pool or in the garden and everything inbetween. With the relaxed fit of these clogs you will find a more flexible sizing whilst ensuring a secure fit. The Croslite material used in the sole offers great cushioning and comfort with an adjustable heel strap helping deliver a secure fit. > Unisex clogs > Lightweight > Slip on > Sporty midsole stripe > Heel strap for secure fit > Relaxed fit > Water-friendly > Croslite material providing cushioning > Odour-resistant > Crocs branding > Upper/lining/outsole: synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Crocs Crocband Unisex Adults Clogs mert kedvező ár 12 308 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Crocs Crocband Unisex Adults Clogs
Termék felülvizsgálata Crocs Crocband Unisex Adults Clogs

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Crocs Crocband Unisex Adults Clogs -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Crocs vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Crocs Crocband Unisex Adults Clogs és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Crocs Crocband Unisex Adults Clogs Crocs

További termékképek, részletesebb leírások Crocs Crocband Unisex Adults Clogs és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Crocs, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 308 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Crocs
- code EAN 2229047952709
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Crocs Crocband Unisex Adults Clogs Modern és elegáns ruha
12 308 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Crocs

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Crocs Crocband Unisex Adults Clogs) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Crocs), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2229047952709 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése