Vélemények Crocs Offroad Sport Clogs és termékinformációk

Terméknév: Crocs Offroad Sport Clogs Modern és elegáns ruha Crocs

Termékleírás: Crocs Offroad Sport Clogs This clog is for the adventurer. The Crocs Offroad Sport Clogs have everything you've come to expect from Crocs - odour-resistant build; Iconic Crocs Comfort allowing all day comfort; and lightweight but durable Croslite construction. The rugged outsole pattern makes this ideal for off-road adventuring, with an adjustable heel strap to help secure your feet in these roomy fit clogs. > Adult clogs > Lightweight > Roomy fit > Iconic Crocs Comfort foam cushion > Rugged outsole > Adjustable heel strap > Crocs branding > Odour-resistant construction > Outer/inner/outsole: synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Crocs Offroad Sport Clogs mert kedvező ár 12 689 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Crocs Offroad Sport Clogs
Termék felülvizsgálata Crocs Offroad Sport Clogs

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Crocs Offroad Sport Clogs -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Crocs vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Crocs Offroad Sport Clogs és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Crocs Offroad Sport Clogs Crocs

További termékképek, részletesebb leírások Crocs Offroad Sport Clogs és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Crocs, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 689 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Crocs
- code EAN 2229124162908
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Crocs Offroad Sport Clogs Modern és elegáns ruha
12 689 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Crocs

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Crocs Offroad Sport Clogs) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Crocs), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2229124162908 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése