Vélemények Csomagtartó védő zsebekkel, fekete és termékinformációk

Terméknév: Csomagtartó védő zsebekkel, fekete Egyéb auto-moto kiegészítők

Termékleírás: Csomagtartó védő az autóba, egyedi konstrukció, amely védelmet nyújt a csomagtartó aljának, de a hátsó falának is. Rengeteg hasznos zsebbel, így kӧnyebben rendet tud majd tartani. Ideális kutyák, vagy pl. koszos rakomány szállítására a csomagtartóban. Univerzális méretű, egyszerűen rӧgzíthető. Elegendő a hátsó ülések fejtámlájára akasztani, alsó részén tépőzár található, így nem mozdul el. Olyan impregnált anyagból készült, amely egyszerűen tisztítható – mosószer és vizes textília, vagy szivacs segítségével. Technikai jellemzők: 8 zseb (ebből 3 lezárható) ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Csomagtartó védő zsebekkel, fekete mert kedvező ár 6 795 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Egyéb auto-moto kiegészítők.

Reviews Csomagtartó védő zsebekkel, fekete
Termék felülvizsgálata Csomagtartó védő zsebekkel, fekete

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Csomagtartó védő zsebekkel, fekete -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Csomagtartó védő zsebekkel, fekete és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Csomagtartó védő zsebekkel, fekete

További termékképek, részletesebb leírások Csomagtartó védő zsebekkel, fekete és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 795 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8591686041415
- a termék kategóriában van Egyéb auto-moto kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Csomagtartó védő zsebekkel, fekete Egyéb auto-moto kiegészítők
6 795 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Egyéb auto-moto kiegészítők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Csomagtartó védő zsebekkel, fekete) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591686041415 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.