Vélemények Curver NEW YORK dekoratív tároló nagy és termékinformációk

Terméknév: Curver NEW YORK dekoratív tároló nagy Tároló dobozok Curver

Termékleírás: Curver tároló doboz New York motívummal, amely praktikus különböző tárgyak tárolására, de modern kiegészítő is lakásában, vagy irodájában. A tárolók egymásra rakhatóak, fogókkal van ellátva a könnyű hordozhatóság érdekében.  ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Curver NEW YORK dekoratív tároló nagy mert kedvező ár 3 195 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Tároló dobozok.

Reviews Curver NEW YORK dekoratív tároló nagy
Termék felülvizsgálata Curver NEW YORK dekoratív tároló nagy

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Curver NEW YORK dekoratív tároló nagy -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Curver vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Curver NEW YORK dekoratív tároló nagy és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Curver NEW YORK dekoratív tároló nagy Curver

További termékképek, részletesebb leírások Curver NEW YORK dekoratív tároló nagy és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Curver, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 195 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Curver
- code EAN 3253924716022
- a termék kategóriában van Tároló dobozok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Curver NEW YORK dekoratív tároló nagy Tároló dobozok
3 195 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Tároló dobozok Curver

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Curver NEW YORK dekoratív tároló nagy) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Curver), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3253924716022 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.