Vélemények Dakls Stars párnahuzat világos szürke, 40 x 40 cm és termékinformációk

Terméknév: Dakls Stars párnahuzat világos szürke, 40 x 40 cm Kispárnahuzatok

Termékleírás: Varázsolja lakását otthonosabbá párnákkal és ajándékozza meg magát a maximális kényelemmel pihenés közben. A csillagos mintájú párnákat kiegészítheti azonos mintájú, de különböző színű huzatokkal. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Dakls Stars párnahuzat világos szürke, 40 x 40 cm mert kedvező ár 2 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kispárnahuzatok.

Reviews Dakls Stars párnahuzat világos szürke, 40 x 40 cm
Termék felülvizsgálata Dakls Stars párnahuzat világos szürke, 40 x 40 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Dakls Stars párnahuzat világos szürke, 40 x 40 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Dakls Stars párnahuzat világos szürke, 40 x 40 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Dakls Stars párnahuzat világos szürke, 40 x 40 cm

További termékképek, részletesebb leírások Dakls Stars párnahuzat világos szürke, 40 x 40 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Kispárnahuzatok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Dakls Stars párnahuzat világos szürke, 40 x 40 cm Kispárnahuzatok
2 595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kispárnahuzatok

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Dakls Stars párnahuzat világos szürke, 40 x 40 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kispárnahuzatok - További termékek megtekintése