Vélemények DC Relay Snow Pants Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: DC Relay Snow Pants Junior Boys Modern és elegáns ruha DC

Termékleírás: DC Relay Snow Pants Junior Boys The DC Relay Snow Pants are designed with Weather Defense 10K Technology, to protect you against the elements. Waterproof, windproof and insulated, the snow pants feature fastening pockets for valuables storage, closed hem (snow gusset) for protection, and inner leg zips for breathability. DC branding completes the quality ski pants. > Snow pants > Belt loops > Clip fastening waistband > Zip fly > Drawstring waistband > 2 front touch and close fastener pockets > 2 back touch and close fastener pockets > Inner leg zips (breathability) > Weather Defense 10K > Windproof > Waterproof > Breathable > Insulated > Snow gusset > Closed hem > Articulated knees > DC branding > 100% Polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék DC Relay Snow Pants Junior Boys mert kedvező ár 27 178 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews DC Relay Snow Pants Junior Boys
Termék felülvizsgálata DC Relay Snow Pants Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a DC Relay Snow Pants Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából DC vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket DC Relay Snow Pants Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok DC Relay Snow Pants Junior Boys DC

További termékképek, részletesebb leírások DC Relay Snow Pants Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu DC, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 27 178 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó DC
- code EAN 2408163182355
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

DC Relay Snow Pants Junior Boys Modern és elegáns ruha
27 178 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha DC

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (DC Relay Snow Pants Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (DC), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2408163182355 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése