Vélemények Deco kör alakú alátétek fekete, átmérője 35 cm, 4 db-os szet és termékinformációk

Terméknév: Deco kör alakú alátétek fekete, átmérője 35 cm, 4 db-os szet Teríték alátétek

Termékleírás: Stílusos modern Deco alátétek, amelyek megvédik az asztalt a szennyeződésektől és a sérülésektől. 4db-os alátét szett az étkezőbe, vagy a konyhába. Az alátétek illeni fognak a a legtöbb konyha belterébe.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Deco kör alakú alátétek fekete, átmérője 35 cm, 4 db-os szet mert kedvező ár 1 895 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Teríték alátétek.

Reviews Deco kör alakú alátétek fekete, átmérője 35 cm, 4 db-os szet
Termék felülvizsgálata Deco kör alakú alátétek fekete, átmérője 35 cm, 4 db-os szet

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Deco kör alakú alátétek fekete, átmérője 35 cm, 4 db-os szet -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Deco kör alakú alátétek fekete, átmérője 35 cm, 4 db-os szet és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Deco kör alakú alátétek fekete, átmérője 35 cm, 4 db-os szet

További termékképek, részletesebb leírások Deco kör alakú alátétek fekete, átmérője 35 cm, 4 db-os szet és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 895 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Teríték alátétek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Deco kör alakú alátétek fekete, átmérője 35 cm, 4 db-os szet Teríték alátétek
1 895 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Teríték alátétek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Deco kör alakú alátétek fekete, átmérője 35 cm, 4 db-os szet) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Teríték alátétek - További termékek megtekintése