Vélemények DecoKing Fluff takaró, világosrózsaszín, 150 x 200 cm és termékinformációk

Terméknév: DecoKing Fluff takaró, világosrózsaszín, 150 x 200 cm Mikroszálas plédek DecoKing

Termékleírás: Egy kellemes takaró, amelybe remekül bekuckózhat a kedvenc filmje alatt, de amelyet praktikus ágytakaróként vagy szemet gyönyörködtető plédként is használhat. Mindezt egyben kínálja az egyszínű Fluff mikroplüss takaró, amely már első látásra is bekuckózásra csábít, lenyűgöz csodás színével és otthonossá tesz minden helyiséget. A szalagos csomagolásának köszönhetően ajándékként is megállja a helyét. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék DecoKing Fluff takaró, világosrózsaszín, 150 x 200 cm mert kedvező ár 8 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Mikroszálas plédek.

Reviews DecoKing Fluff takaró, világosrózsaszín, 150 x 200 cm
Termék felülvizsgálata DecoKing Fluff takaró, világosrózsaszín, 150 x 200 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a DecoKing Fluff takaró, világosrózsaszín, 150 x 200 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából DecoKing vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket DecoKing Fluff takaró, világosrózsaszín, 150 x 200 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok DecoKing Fluff takaró, világosrózsaszín, 150 x 200 cm DecoKing

További termékképek, részletesebb leírások DecoKing Fluff takaró, világosrózsaszín, 150 x 200 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu DecoKing, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó DecoKing
- code EAN 5902633943974
- a termék kategóriában van Mikroszálas plédek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

DecoKing Fluff takaró, világosrózsaszín, 150 x 200 cm Mikroszálas plédek
8 995 Ft
Az áruk elérhetősége
30.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Mikroszálas plédek DecoKing

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (DecoKing Fluff takaró, világosrózsaszín, 150 x 200 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (DecoKing), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5902633943974 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Mikroszálas plédek - További termékek megtekintése