Vélemények DecoKing Louie konyharuha, piros, 50 x 70 cm, 3 db-os szett és termékinformációk

Terméknév: DecoKing Louie konyharuha, piros, 50 x 70 cm, 3 db-os szett Konyharuhák DecoKing

Termékleírás: Használja ki Ön is e nagyszerű törlőruha-szett előnyeit, amely nélkülözhetetlen minden háztartásban. A törlőruhák kiváló minőségű, nedvszívó pamutból készülnek, amely ráadásul hosszú színtartósságot is garantál. A törlőruhák szálai nem maradnak rajta az edényen, és biztosan értékelni fogja gyönyörű formatervezésüket is. Praktikus akasztópánttal rendelkeznek a felfüggesztéshez, a szép csomagolásuknak köszönhetően pedig ajándékként is megállják a helyüket.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék DecoKing Louie konyharuha, piros, 50 x 70 cm, 3 db-os szett mert kedvező ár 2 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Konyharuhák.

Reviews DecoKing Louie konyharuha, piros, 50 x 70 cm, 3 db-os szett
Termék felülvizsgálata DecoKing Louie konyharuha, piros, 50 x 70 cm, 3 db-os szett

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a DecoKing Louie konyharuha, piros, 50 x 70 cm, 3 db-os szett -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából DecoKing vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket DecoKing Louie konyharuha, piros, 50 x 70 cm, 3 db-os szett és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok DecoKing Louie konyharuha, piros, 50 x 70 cm, 3 db-os szett DecoKing

További termékképek, részletesebb leírások DecoKing Louie konyharuha, piros, 50 x 70 cm, 3 db-os szett és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu DecoKing, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó DecoKing
- code EAN 5902633946883
- a termék kategóriában van Konyharuhák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

DecoKing Louie konyharuha, piros, 50 x 70 cm, 3 db-os szett Konyharuhák
2 495 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Konyharuhák DecoKing

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (DecoKing Louie konyharuha, piros, 50 x 70 cm, 3 db-os szett) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (DecoKing), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5902633946883 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Konyharuhák - További termékek megtekintése