Vélemények DecoKing Pin Up S2 mikroszálas lepedő és termékinformációk

Terméknév: DecoKing Pin Up S2 mikroszálas lepedő Mikroszálas lepedők DecoKing

Termékleírás: Egy nem szokványos lepedő modern mintával, a szokatlan megjelenésért. Válassza ki a megfelelő lepedőt ágyához a legtökéletesebb kényelem érdekében a pihenés során. A lepedő alagútba varrott gumi széllel rendelkezik, amely jól tart a matracon. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék DecoKing Pin Up S2 mikroszálas lepedő mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Mikroszálas lepedők.

Reviews DecoKing Pin Up S2 mikroszálas lepedő
Termék felülvizsgálata DecoKing Pin Up S2 mikroszálas lepedő

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a DecoKing Pin Up S2 mikroszálas lepedő -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából DecoKing vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket DecoKing Pin Up S2 mikroszálas lepedő és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok DecoKing Pin Up S2 mikroszálas lepedő DecoKing

További termékképek, részletesebb leírások DecoKing Pin Up S2 mikroszálas lepedő és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu DecoKing, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó DecoKing
- code EAN 5902232494754
- a termék kategóriában van Mikroszálas lepedők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

DecoKing Pin Up S2 mikroszálas lepedő Mikroszálas lepedők
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Mikroszálas lepedők DecoKing

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (DecoKing Pin Up S2 mikroszálas lepedő) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (DecoKing), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5902232494754 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Mikroszálas lepedők - További termékek megtekintése