Vélemények Dekoratív gyertyatartó DAISY 12x12x10 cm és termékinformációk

Terméknév: Dekoratív gyertyatartó DAISY 12x12x10 cm Gyertyatartók és lámpák

Termékleírás:   Exkluzív design, tökéletes kidolgozás, kiváló minőség - ez csak néhány jellemzöje annak, amit a DAISY luxus kollekciója garantál. Válasszon még ma és kombinálja a gyertyatartót más DAISY dekorációs kellékekkel! A DAISY gyertyatartó díszíti az enteriőrt! Díszítse otthonát a DAISY kollekcióval még ma! A minőségi kerámiából készült anyag az elégedettség garanciája. Méretek: - szélesség: 12 cm - hossza: 12 - magasság: 10 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Kephaz.hu ezt ajánlja termék Dekoratív gyertyatartó DAISY 12x12x10 cm mert kedvező ár 3 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyertyatartók és lámpák.

Reviews Dekoratív gyertyatartó DAISY 12x12x10 cm
Termék felülvizsgálata Dekoratív gyertyatartó DAISY 12x12x10 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Dekoratív gyertyatartó DAISY 12x12x10 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Dekoratív gyertyatartó DAISY 12x12x10 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Dekoratív gyertyatartó DAISY 12x12x10 cm

További termékképek, részletesebb leírások Dekoratív gyertyatartó DAISY 12x12x10 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Kephaz.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Gyertyatartók és lámpák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Dekoratív gyertyatartó DAISY 12x12x10 cm Gyertyatartók és lámpák
3 595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 07.06.2020
irány a bolt » Kephaz.hu
Áruk szállítása Gyertyatartók és lámpák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Kephaz.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Dekoratív gyertyatartó DAISY 12x12x10 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértKephaz.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyertyatartók és lámpák - További termékek megtekintése