Vélemények Delux Stripe pamut ágynemű, kék és termékinformációk

Terméknév: Delux Stripe pamut ágynemű, kék DeLUXE pamut ágyneműhuzat Kvalitex

Termékleírás:  A kék és barna színkombináció a különféle mintákkal szokatlan és eredeti megjelenést kölcsönöz az ágyneműnek, az egész szoba frappáns kiegészítőjévé téve azt. Az ágynemű anyaga nagyon finom és kellemes tapintású, továbbá finom fonalak nagy sűrűsége jellemzi, amelyek maximális komfortérzetet garantálnak pihenés közben. Az ágynemű mindkét oldala egyforma.   Az ágynemű záródása nem az ágynemű teljes szélessége mentén húzódik, hanem 10 cm-rel beljebb kerül elvarrásra a szélétől, hogy megakadályozható legyen a takaró vagy a párna sarkának kimozdulása. Az ágynemű 5-7 cm-es mérettartalékkal készül. Mosás után az anyag a csomagoláson feltüntetett méretre megy össze. Az ágynemű Csehországban készül.   A csomagolás tartalma: 1 db párnahuzat, 70 x 90 cm 1 db paplanhuzat, 140 x 200 cm ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Delux Stripe pamut ágynemű, kék mert kedvező ár 7 395 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van DeLUXE pamut ágyneműhuzat.

Reviews Delux Stripe pamut ágynemű, kék
Termék felülvizsgálata Delux Stripe pamut ágynemű, kék

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Delux Stripe pamut ágynemű, kék -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Kvalitex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Delux Stripe pamut ágynemű, kék és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Delux Stripe pamut ágynemű, kék Kvalitex

További termékképek, részletesebb leírások Delux Stripe pamut ágynemű, kék és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Kvalitex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 395 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Kvalitex
- code EAN 8595673421426
- a termék kategóriában van DeLUXE pamut ágyneműhuzat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Delux Stripe pamut ágynemű, kék DeLUXE pamut ágyneműhuzat
7 395 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása DeLUXE pamut ágyneműhuzat Kvalitex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Delux Stripe pamut ágynemű, kék) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Kvalitex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595673421426 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
DeLUXE pamut ágyneműhuzat - További termékek megtekintése