Vélemények DeLuxe alátétek sӧtét lila, 30 x 45 cm, 4 db-os szett és termékinformációk

Terméknév: DeLuxe alátétek sӧtét lila, 30 x 45 cm, 4 db-os szett Teríték alátétek

Termékleírás:  A DeLuxe kollekció alátétjei örömet szereznek minden háziasszonynak. Ezek a modern alátétek kitűnnek feltűnő mintájuk és praktikusságuk miatt. A 4 db-os szett anyagának köszönhetően könnyen tisztító. Ez a minta garantáltan feldobjaa konyháját. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék DeLuxe alátétek sӧtét lila, 30 x 45 cm, 4 db-os szett mert kedvező ár 2 195 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Teríték alátétek.

Reviews DeLuxe alátétek sӧtét lila, 30 x 45 cm, 4 db-os szett
Termék felülvizsgálata DeLuxe alátétek sӧtét lila, 30 x 45 cm, 4 db-os szett

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a DeLuxe alátétek sӧtét lila, 30 x 45 cm, 4 db-os szett -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket DeLuxe alátétek sӧtét lila, 30 x 45 cm, 4 db-os szett és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok DeLuxe alátétek sӧtét lila, 30 x 45 cm, 4 db-os szett

További termékképek, részletesebb leírások DeLuxe alátétek sӧtét lila, 30 x 45 cm, 4 db-os szett és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 195 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Teríték alátétek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

DeLuxe alátétek sӧtét lila, 30 x 45 cm, 4 db-os szett Teríték alátétek
2 195 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Teríték alátétek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (DeLuxe alátétek sӧtét lila, 30 x 45 cm, 4 db-os szett) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Teríték alátétek - További termékek megtekintése