Vélemények DIAM serpenyő tapadásmentes felülettel 24 cm, 24 cm és termékinformációk

Terméknév: DIAM serpenyő tapadásmentes felülettel 24 cm, 24 cm Tapadásmentes felületű serpenyők Orion

Termékleírás: A Diamond serpenyő egyedi tulajdonságai meg fogják lepni Önt is. Felülete valódi gyémánt kristályokkal vannak borítva. A gyémánt részecskék a belső felületen kivánló hővezető tulajdonságokkal rendelkeznek (felülmúlja az olyan anyagokat is, mint a réz és az ezüst), ezzel még jobb főzési tulajdonságokat biztosít a serpenyő számára. A tapadásmentes felület minimális súrlódási ellenállással lehetővé teszi az egészséges és ízletes ételek elkészítését minimális mennyiségű zsír hozzáadásával és jelentős tápanyag veszteségek nélkül. Használható pörköléshez, sütéshez, főzéshez, mártások sűrítéséhez, rántáshoz, flambírozáshoz  is amikor nagy a hőmérséklet-ingadozás. Az ételek elkészítése és elfogyasztása öröm lesz. A forradalmian új gyártási technológiának és a kiválasztott anyagoknak köszönhetően nem szabadulnak fel veszélyes anyagok (PFOA FREE), így csökkentve a káros hatásokat az egészségre és a környezetre is. A tökéletes vezetőképességnek köszönhető, hogy minimalizálja a hőenergia veszteséget és ezzel időt is spórol. A serpenyő felületén tervezésének köszönhetően nem keletkeznek forró foltok, hanem a hő egyenletesen oszlik el az egész felületen, ezután pedig az elkészített ételbe. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék DIAM serpenyő tapadásmentes felülettel 24 cm, 24 cm mert kedvező ár 5 795 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Tapadásmentes felületű serpenyők.

Reviews DIAM serpenyő tapadásmentes felülettel 24 cm, 24 cm
Termék felülvizsgálata DIAM serpenyő tapadásmentes felülettel 24 cm, 24 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a DIAM serpenyő tapadásmentes felülettel 24 cm, 24 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket DIAM serpenyő tapadásmentes felülettel 24 cm, 24 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok DIAM serpenyő tapadásmentes felülettel 24 cm, 24 cm Orion

További termékképek, részletesebb leírások DIAM serpenyő tapadásmentes felülettel 24 cm, 24 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 795 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381082161
- a termék kategóriában van Tapadásmentes felületű serpenyők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

 DIAM serpenyő tapadásmentes felülettel 24 cm, 24 cm Tapadásmentes felületű serpenyők
5 795 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Tapadásmentes felületű serpenyők Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék ( DIAM serpenyő tapadásmentes felülettel 24 cm, 24 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381082161 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Tapadásmentes felületű serpenyők - További termékek megtekintése