Vélemények DKNY Formal Trousers és termékinformációk

Terméknév: DKNY Formal Trousers Nadrágok DKNY

Termékleírás: Refresh your casual collection, with these drawstring formal trousers by DKNY . Crafted in a slim fit, these trousers feature a stretchy waistband with interior pull cord details alongside four pockets. Size selection: British sizing (European sizing) Fits true to size, take your normal size Slim fit The inside leg of a size 28 (44) measures at 79cm 75% cotton, 22% polyester, 3% elastane Machine washable Product code: 519281... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék DKNY Formal Trousers mert kedvező ár 9 853 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Nadrágok.

Reviews DKNY Formal Trousers
Termék felülvizsgálata DKNY Formal Trousers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a DKNY Formal Trousers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából DKNY vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket DKNY Formal Trousers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok DKNY Formal Trousers DKNY

További termékképek, részletesebb leírások DKNY Formal Trousers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu DKNY, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 853 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó DKNY
- code EAN 2519281713458
- a termék kategóriában van Nadrágok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

DKNY Formal Trousers Nadrágok
9 853 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Nadrágok DKNY

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (DKNY Formal Trousers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (DKNY), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2519281713458 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Nadrágok - További termékek megtekintése