Vélemények DKNY Jumper és termékinformációk

Terméknév: DKNY Jumper Férfi ruházat DKNY

Termékleírás: Classic DKNY jumper. Crafted with a textured weave construction, this jumper features a crew neckline and a subtle branded plaque to the hemline. Size selection: Standard sizing Fits true to size, take your normal size 93% wool, 7% nylon Hand wash only Product code: 559064... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék DKNY Jumper mert kedvező ár 24 098 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews DKNY Jumper
Termék felülvizsgálata DKNY Jumper

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a DKNY Jumper -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából DKNY vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket DKNY Jumper és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok DKNY Jumper DKNY

További termékképek, részletesebb leírások DKNY Jumper és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu DKNY, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 24 098 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó DKNY
- code EAN 2559064033908
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

DKNY Jumper Férfi ruházat
24 098 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat DKNY

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (DKNY Jumper) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (DKNY), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2559064033908 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése