Vélemények DKNY Long Sleeved Knit és termékinformációk

Terméknév: DKNY Long Sleeved Knit Férfi ruházat DKNY

Termékleírás: Layer up with this DKNY fine knit jumper. The long sleeved style features an ombre stripe throughout to make a subtle statement to your outfit. The jumper also features ribbed cuffs, hem and neckline. Size selection: Standard sizing Fits true to size, take your normal size Cut with a regular fit 100% cotton Hand wash Product code: 559791... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék DKNY Long Sleeved Knit mert kedvező ár 21 696 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews DKNY Long Sleeved Knit
Termék felülvizsgálata DKNY Long Sleeved Knit

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a DKNY Long Sleeved Knit -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából DKNY vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket DKNY Long Sleeved Knit és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok DKNY Long Sleeved Knit DKNY

További termékképek, részletesebb leírások DKNY Long Sleeved Knit és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu DKNY, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 21 696 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó DKNY
- code EAN 2559791185109
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

DKNY Long Sleeved Knit Férfi ruházat
21 696 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat DKNY

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (DKNY Long Sleeved Knit) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (DKNY), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2559791185109 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése