Vélemények DKNY Sleeved Knitted Top és termékinformációk

Terméknév: DKNY Sleeved Knitted Top Férfi ruházat DKNY

Termékleírás: Refresh your knitwear collection with the long sleeved knitted top from DKNY . Crafted in a wool and silk mix, this luxurious long sleeved piece is designed with a round-neck and a subtle branded detail to the hemline. This minimalistic piece would be a welcome addition to your wardrobe. Size selection: Standard sizing Fits true to size, take your normal size Regular fit 75% wool, 20% silk, 5% cashmere Hand wash only Product code: 559725... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék DKNY Sleeved Knitted Top mert kedvező ár 24 098 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews DKNY Sleeved Knitted Top
Termék felülvizsgálata DKNY Sleeved Knitted Top

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a DKNY Sleeved Knitted Top -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából DKNY vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket DKNY Sleeved Knitted Top és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok DKNY Sleeved Knitted Top DKNY

További termékképek, részletesebb leírások DKNY Sleeved Knitted Top és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu DKNY, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 24 098 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó DKNY
- code EAN 2559725034305
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

DKNY Sleeved Knitted Top Férfi ruházat
24 098 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat DKNY

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (DKNY Sleeved Knitted Top) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (DKNY), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2559725034305 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése