Vélemények DKNY Weave Scarf és termékinformációk

Terméknév: DKNY Weave Scarf Férfi kiegészítők DKNY

Termékleírás: Layer up in style with this Heavy weave scarf from DKNY . Crafted from a soft wool mix, this style is finished in a heavy woven knit. One size W: 31cm X L: 198cm 70% Wool, 20% nylon, 10% alpace Dry clean only Product code: 909017... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék DKNY Weave Scarf mert kedvező ár 21 093 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi kiegészítők.

Reviews DKNY Weave Scarf
Termék felülvizsgálata DKNY Weave Scarf

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a DKNY Weave Scarf -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából DKNY vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket DKNY Weave Scarf és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok DKNY Weave Scarf DKNY

További termékképek, részletesebb leírások DKNY Weave Scarf és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu DKNY, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 21 093 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó DKNY
- code EAN 2909017240004
- a termék kategóriában van Férfi kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

DKNY Weave Scarf Férfi kiegészítők
21 093 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi kiegészítők DKNY

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (DKNY Weave Scarf) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (DKNY), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2909017240004 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi kiegészítők - További termékek megtekintése