Vélemények Doggie dupla etetőtál kutyáknak, fekete és termékinformációk

Terméknév: Doggie dupla etetőtál kutyáknak, fekete Kutyatálak

Termékleírás: Dupla etetőtál kutyusoknak szép élénk színekben. Ezekből a tálkákból minden kutyafinomság ízleni fog. A tálak műanyagból készültek, ezért tisztítása egyszerű.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Doggie dupla etetőtál kutyáknak, fekete mert kedvező ár 1 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kutyatálak.

Reviews Doggie dupla etetőtál kutyáknak, fekete
Termék felülvizsgálata Doggie dupla etetőtál kutyáknak, fekete

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Doggie dupla etetőtál kutyáknak, fekete -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Doggie dupla etetőtál kutyáknak, fekete és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Doggie dupla etetőtál kutyáknak, fekete

További termékképek, részletesebb leírások Doggie dupla etetőtál kutyáknak, fekete és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Kutyatálak


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Doggie dupla etetőtál kutyáknak, fekete Kutyatálak
1 095 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 20.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kutyatálak

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Doggie dupla etetőtál kutyáknak, fekete) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kutyatálak - További termékek megtekintése