Vélemények Dolomite WC szett, fekete és termékinformációk

Terméknév: Dolomite WC szett, fekete WC kiegészítők

Termékleírás: Porcelán WC szett elegáns kivitelezésben – nélkülözhetetlen és stílusos kiegészítő minden illemhelyen. A tartály praktikus teteje meggátolja a szagok szivárgását.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Dolomite WC szett, fekete mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van WC kiegészítők.

Reviews Dolomite WC szett, fekete
Termék felülvizsgálata Dolomite WC szett, fekete

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Dolomite WC szett, fekete -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Dolomite WC szett, fekete és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Dolomite WC szett, fekete

További termékképek, részletesebb leírások Dolomite WC szett, fekete és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8719202416381
- a termék kategóriában van WC kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Dolomite WC szett, fekete WC kiegészítők
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása WC kiegészítők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Dolomite WC szett, fekete) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8719202416381 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
WC kiegészítők - További termékek megtekintése