Vélemények Domestic Chanson 6 részes tálka készlet, 14,5 cm és termékinformációk

Terméknév: Domestic Chanson 6 részes tálka készlet, 14,5 cm Tálak és edények

Termékleírás: Minőségi porcelán fekete díszítéssel. Tetszés szerint kombinálhatja a különböző típusú készleteket saját kívánságának megfelelően, például csak tálkákat bögrékkel és desszertes tányérkákkal. A díszítés elvarázsolja Önt a kecses görbékkel és a művészeti alkotás leheletével. A tálkák mosogatógépben moshatók és használhatók mikrohullámú sütőben is. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Domestic Chanson 6 részes tálka készlet, 14,5 cm mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Tálak és edények.

Reviews Domestic Chanson 6 részes tálka készlet, 14,5 cm
Termék felülvizsgálata Domestic Chanson 6 részes tálka készlet, 14,5 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Domestic Chanson 6 részes tálka készlet, 14,5 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Domestic Chanson 6 részes tálka készlet, 14,5 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Domestic Chanson 6 részes tálka készlet, 14,5 cm

További termékképek, részletesebb leírások Domestic Chanson 6 részes tálka készlet, 14,5 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 9001793966529
- a termék kategóriában van Tálak és edények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Domestic Chanson 6 részes tálka készlet, 14,5 cm Tálak és edények
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Tálak és edények

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Domestic Chanson 6 részes tálka készlet, 14,5 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 9001793966529 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Tálak és edények - További termékek megtekintése