Vélemények Domestic Delia 6 részes bögre készlet, 310 ml és termékinformációk

Terméknév: Domestic Delia 6 részes bögre készlet, 310 ml Bögrék és csészék

Termékleírás: Minőségi porcelán zöld díszítéssel. Tetszés szerint kombinálhatja a különböző típusú készleteket saját kívánságának megfelelően, például csak bögréket tálkákkal és desszertes tányérkákkal. Ragadtassa el magát ezzel a friss motívummal, amely az étel fűben való elfogyasztására késztet. A bögrék mosogatógépben moshatók és használhatók mikrohullámú sütőben is. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Domestic Delia 6 részes bögre készlet, 310 ml mert kedvező ár 3 345 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Bögrék és csészék.

Reviews Domestic Delia 6 részes bögre készlet, 310 ml
Termék felülvizsgálata Domestic Delia 6 részes bögre készlet, 310 ml

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Domestic Delia 6 részes bögre készlet, 310 ml -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Domestic Delia 6 részes bögre készlet, 310 ml és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Domestic Delia 6 részes bögre készlet, 310 ml

További termékképek, részletesebb leírások Domestic Delia 6 részes bögre készlet, 310 ml és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 345 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 9001794236461
- a termék kategóriában van Bögrék és csészék


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Domestic Delia 6 részes bögre készlet, 310 ml Bögrék és csészék
3 345 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Bögrék és csészék

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Domestic Delia 6 részes bögre készlet, 310 ml) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 9001794236461 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Bögrék és csészék - További termékek megtekintése