Vélemények Domestic Fadilla 18 részes étkészlet és termékinformációk

Terméknév: Domestic Fadilla 18 részes étkészlet Étkészletek

Termékleírás: 18 részes étkészlet minőségi porcelánból. A mintája denens fekete szürke pöttyök lágy szürke vonallal, mely soha nem megy ki a divatból, így minden konyhába illeni fog. Alkalmas az ünnepi alsztalra, vagy mindennapos használatra is. Mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőben is használható. A készlet tartalma:6x lapos tányér átmérője  25 cm .6x mélytányér átmérője  21,5 cm, magassága 4 cm, térfogat 400 ml6x desszertes tányért átmérője 19 cm ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Domestic Fadilla 18 részes étkészlet mert kedvező ár 11 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Étkészletek.

Reviews Domestic Fadilla 18 részes étkészlet
Termék felülvizsgálata Domestic Fadilla 18 részes étkészlet

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Domestic Fadilla 18 részes étkészlet -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Domestic Fadilla 18 részes étkészlet és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Domestic Fadilla 18 részes étkészlet

További termékképek, részletesebb leírások Domestic Fadilla 18 részes étkészlet és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 9001794616003
- a termék kategóriában van Étkészletek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Domestic Fadilla 18 részes étkészlet Étkészletek
11 145 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Étkészletek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Domestic Fadilla 18 részes étkészlet) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 9001794616003 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Étkészletek - További termékek megtekintése