Vélemények Domestic Londra 6 részes desszert tányér készlet , 19 cm és termékinformációk

Terméknév: Domestic Londra 6 részes desszert tányér készlet , 19 cm Tányérok

Termékleírás:  Minőségi porcelán fekete díszítéssel. Tetszés szerint kombinálhatja a különböző típusú készleteket saját kívánságának megfelelően, például csak mély tányérokat, laposakkal. Ezzel az időtálló díszítéssel kellemessé tesz minden étkezést. A tányérok mosogatógépben moshatók és használhatók mikrohullámú sütőben is. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Domestic Londra 6 részes desszert tányér készlet , 19 cm mert kedvező ár 2 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Tányérok.

Reviews Domestic Londra 6 részes desszert tányér készlet , 19 cm
Termék felülvizsgálata Domestic Londra 6 részes desszert tányér készlet , 19 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Domestic Londra 6 részes desszert tányér készlet , 19 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Domestic Londra 6 részes desszert tányér készlet , 19 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Domestic Londra 6 részes desszert tányér készlet , 19 cm

További termékképek, részletesebb leírások Domestic Londra 6 részes desszert tányér készlet , 19 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 9001794236300
- a termék kategóriában van Tányérok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Domestic Londra 6 részes desszert tányér készlet , 19 cm Tányérok
2 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Tányérok

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Domestic Londra 6 részes desszert tányér készlet , 19 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 9001794236300 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Tányérok - További termékek megtekintése