Vélemények Domestic Vanesa 6 részes bögre készlet, 330 ml és termékinformációk

Terméknév: Domestic Vanesa 6 részes bögre készlet, 330 ml Bögrék és csészék

Termékleírás: Szereti Ön, ha a háza természetes motívumokkal van átszőve? Akkor biztosan szívesen fogadja a zöld pitypang motívumú Vanesa bögréket. Az egyik legkelendőbb motívum a természetet hozza el otthonába. Javasoljuk, hogy egészítse ki velük Vanesa étkészletét. A bögrék mosogatógépben moshatók és mikrohullámú sütőben is használhatók. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Domestic Vanesa 6 részes bögre készlet, 330 ml mert kedvező ár 3 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Bögrék és csészék.

Reviews Domestic Vanesa 6 részes bögre készlet, 330 ml
Termék felülvizsgálata Domestic Vanesa 6 részes bögre készlet, 330 ml

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Domestic Vanesa 6 részes bögre készlet, 330 ml -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Domestic Vanesa 6 részes bögre készlet, 330 ml és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Domestic Vanesa 6 részes bögre készlet, 330 ml

További termékképek, részletesebb leírások Domestic Vanesa 6 részes bögre készlet, 330 ml és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 9001794444095
- a termék kategóriában van Bögrék és csészék


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Domestic Vanesa 6 részes bögre készlet, 330 ml Bögrék és csészék
3 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Bögrék és csészék

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Domestic Vanesa 6 részes bögre készlet, 330 ml) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 9001794444095 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Bögrék és csészék - További termékek megtekintése