Vélemények Domestic Vanesa étkészlet, 18 részes, és termékinformációk

Terméknév: Domestic Vanesa étkészlet, 18 részes, Étkészletek

Termékleírás:  Szereti, ha otthonát körbelengi a természetben látott szépség? Amennyiben a válasza “Igen”, úgy köszöntse a Vanessa nevet kapó sorozat zöld színű pitypangjaival ékesített étkészletét. Az egyik legkelendőbb díszítőrajz a természet kínálta szépségek közül, melyet bevihet otthonába! Az étkészletben 6 db lapostányért, 6 db mélytányért és 6 db desszertes tányért talál.A tányérok méretei: lapos tányér: 25 x 25 cm mély tányér: 21,5 x 21,5 cm, desszertes tányér: 18,5 x 18,5 cm. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Domestic Vanesa étkészlet, 18 részes, mert kedvező ár 10 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Étkészletek.

Reviews Domestic Vanesa étkészlet, 18 részes,
Termék felülvizsgálata Domestic Vanesa étkészlet, 18 részes,

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Domestic Vanesa étkészlet, 18 részes, -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Domestic Vanesa étkészlet, 18 részes, és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Domestic Vanesa étkészlet, 18 részes,

További termékképek, részletesebb leírások Domestic Vanesa étkészlet, 18 részes, és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 10 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 9001794458054
- a termék kategóriában van Étkészletek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Domestic Vanesa étkészlet, 18 részes,  Étkészletek
10 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Étkészletek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Domestic Vanesa étkészlet, 18 részes, ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 9001794458054 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Étkészletek - További termékek megtekintése