Vélemények Donnay Crew Socks 12 Pack Junior és termékinformációk

Terméknév: Donnay Crew Socks 12 Pack Junior Modern és elegáns ruha Donnay

Termékleírás: Donnay Crew Socks 12 Pack Junior Classic crew socks designed with a ribbed ankle collar featuring the Donnay logo, offering superb value for money in pack of 12. > Crew socks > Value pack of 12 > Ribbed ankle > High quality > Donnay logo > 65% cotton, 25% polyester, 10% other fabrics > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Donnay Crew Socks 12 Pack Junior mert kedvező ár 3 196 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Donnay Crew Socks 12 Pack Junior
Termék felülvizsgálata Donnay Crew Socks 12 Pack Junior

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Donnay Crew Socks 12 Pack Junior -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Donnay vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Donnay Crew Socks 12 Pack Junior és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Donnay Crew Socks 12 Pack Junior Donnay

További termékképek, részletesebb leírások Donnay Crew Socks 12 Pack Junior és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Donnay, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 196 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Donnay
- code EAN 2410023990406
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Donnay Crew Socks 12 Pack Junior Modern és elegáns ruha
3 196 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Donnay

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Donnay Crew Socks 12 Pack Junior) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Donnay), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2410023990406 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése