Vélemények Dunlop Deluxe Shag Bag és termékinformációk

Terméknév: Dunlop Deluxe Shag Bag Kellékek golfozáshoz Dunlop

Termékleírás: Dunlop Deluxe Shag Bag The Dunlop Deluxe Shag Bag is capable of holding up to 85 balls which makes it perfect for transporting large amounts of golf balls to the practice area. This Golf Ball Carrier is completed with a secure zip compartment and a Locking Device to prevent balls falling out. > Golf Ball Bag > Handle > Holding up to 85 balls > Zip > Logo... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Dunlop Deluxe Shag Bag mert kedvező ár 3 207 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kellékek golfozáshoz.

Reviews Dunlop Deluxe Shag Bag
Termék felülvizsgálata Dunlop Deluxe Shag Bag

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Dunlop Deluxe Shag Bag -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Dunlop vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Dunlop Deluxe Shag Bag és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Dunlop Deluxe Shag Bag Dunlop

További termékképek, részletesebb leírások Dunlop Deluxe Shag Bag és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Dunlop, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 207 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Dunlop
- code EAN 2870348900007
- a termék kategóriában van Kellékek golfozáshoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Dunlop Deluxe Shag Bag Kellékek golfozáshoz
3 207 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Kellékek golfozáshoz Dunlop

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Dunlop Deluxe Shag Bag) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Dunlop), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2870348900007 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kellékek golfozáshoz - További termékek megtekintése