Vélemények Dunlop Squash Racket Head Cover és termékinformációk

Terméknév: Dunlop Squash Racket Head Cover Kiegészítők teniszezéshez Dunlop

Termékleírás: Dunlop Squash Racket Head Cover Protect your equipment with the Dunlop Squash Racket Head Cover . Perfect for storing your squash racket in to and from games and features a single shoulder strap to make it easy to carry. > Badminton Racket bag > Dunlop branding > Single shoulder strap... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Dunlop Squash Racket Head Cover mert kedvező ár 2 402 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kiegészítők teniszezéshez.

Reviews Dunlop Squash Racket Head Cover
Termék felülvizsgálata Dunlop Squash Racket Head Cover

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Dunlop Squash Racket Head Cover -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Dunlop vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Dunlop Squash Racket Head Cover és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Dunlop Squash Racket Head Cover Dunlop

További termékképek, részletesebb leírások Dunlop Squash Racket Head Cover és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Dunlop, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 402 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Dunlop
- code EAN 2736001400003
- a termék kategóriában van Kiegészítők teniszezéshez


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Dunlop Squash Racket Head Cover Kiegészítők teniszezéshez
2 402 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Kiegészítők teniszezéshez Dunlop

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Dunlop Squash Racket Head Cover) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Dunlop), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2736001400003 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kiegészítők teniszezéshez - További termékek megtekintése