Vélemények ECG KT 200 DT és termékinformációk

Terméknév: ECG KT 200 DT Forrólevegős ventillátorok

Termékleírás: A 2000 W teljesítményű hősugárzó beépített időzítővel képes kifűteni lakását az ideális hőmérsékletre még a hideg téli napokon is. Időzítő, porszűrő, automatikus kikapcsolás és a PTC fűtőelemek kerámiából készültek. A kerámia alkatrészek növelik a készülék hőteljesítményét és csökkentik a fogyasztást. Minél alacsonyabb a szoba hőmérséklete, annál jobban fűt a hősugárzó. Ha a szobában a hőmérséklet emelkedik, a készülék alacsonyabb teljesítménnyel melegít, így csökken az energiafogyasztás is. Technikai paraméterek: teljesítmény: 1200/2000 W hőmérséklet: 18 - 22°C... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék ECG KT 200 DT mert kedvező ár 24 645 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Forrólevegős ventillátorok.

Reviews ECG KT 200 DT
Termék felülvizsgálata ECG KT 200 DT

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a ECG KT 200 DT -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket ECG KT 200 DT és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok ECG KT 200 DT

További termékképek, részletesebb leírások ECG KT 200 DT és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 24 645 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8592131305472
- a termék kategóriában van Forrólevegős ventillátorok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

ECG KT 200 DT  Forrólevegős ventillátorok
24 645 Ft
Az áruk elérhetősége
29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Forrólevegős ventillátorok

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (ECG KT 200 DT ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592131305472 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Forrólevegős ventillátorok - További termékek megtekintése