Vélemények ECG KV 117 Slim konyhai mérleg, fehér és termékinformációk

Terméknév: ECG KV 117 Slim konyhai mérleg, fehér Digitális konyhai mérlegek

Termékleírás: Konyhai mérleg edzett biztonsági üvegből érintőképernyős LCD kijelzővel nélkülözhetetlen segítő társ a főzésnél. A mérleg maximális terhelhetősége 5 kg és mérési pontossága 1 g/ 1 ml. A mérlegen választható egységek: g/lb. és ml/fl, a folyadékok gondnélküli mérésére – víz/tej térfogatának mérése. A készülék súlyozás, TARA, nullázás és automatikus kikapcsolás  funkcióval van ellátva. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék ECG KV 117 Slim konyhai mérleg, fehér mert kedvező ár 4 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Digitális konyhai mérlegek.

Reviews ECG KV 117 Slim konyhai mérleg, fehér
Termék felülvizsgálata ECG KV 117 Slim konyhai mérleg, fehér

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a ECG KV 117 Slim konyhai mérleg, fehér -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket ECG KV 117 Slim konyhai mérleg, fehér és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok ECG KV 117 Slim konyhai mérleg, fehér

További termékképek, részletesebb leírások ECG KV 117 Slim konyhai mérleg, fehér és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8592131303348
- a termék kategóriában van Digitális konyhai mérlegek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

ECG KV 117 Slim konyhai mérleg, fehér Digitális konyhai mérlegek
4 945 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Digitális konyhai mérlegek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (ECG KV 117 Slim konyhai mérleg, fehér) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592131303348 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Digitális konyhai mérlegek - További termékek megtekintése