Vélemények ECG MH 910 Delizioso többfunkciós fazék és termékinformációk

Terméknév: ECG MH 910 Delizioso többfunkciós fazék Többfunkciós edények

Termékleírás: A sokoldalú Delizioso fazék 10 funkcióval rendelkezik, 1 edényben. A fazék funkciói a fondü, párlás, rántás, fõzés, sütés olajban, grillezés, pirítás.  A fazék hõmérséklete állítható 40-tõl, 180°C-ig. A nagy LCD kijelzõ mutatja a fõzés idejének, és hõmérsékletének beállítását. A kivehetõ edény magasminõségû kerámiabevonattal utókezelt. Mûszaki paraméterek: LCD kijelzõ 3D melegítés 24 órás idõzítõ  a lassú fõzés lehetõsége... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék ECG MH 910 Delizioso többfunkciós fazék mert kedvező ár 23 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Többfunkciós edények.

Reviews ECG MH 910 Delizioso többfunkciós fazék
Termék felülvizsgálata ECG MH 910 Delizioso többfunkciós fazék

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a ECG MH 910 Delizioso többfunkciós fazék -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket ECG MH 910 Delizioso többfunkciós fazék és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok ECG MH 910 Delizioso többfunkciós fazék

További termékképek, részletesebb leírások ECG MH 910 Delizioso többfunkciós fazék és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 23 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8592131305052
- a termék kategóriában van Többfunkciós edények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

ECG MH 910 Delizioso többfunkciós fazék Többfunkciós edények
23 095 Ft
Az áruk elérhetősége
27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Többfunkciós edények

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (ECG MH 910 Delizioso többfunkciós fazék) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592131305052 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Többfunkciós edények - További termékek megtekintése