Vélemények ECG MTD 2004 BA mikrohullámú sütő, fekete és termékinformációk

Terméknév: ECG MTD 2004 BA mikrohullámú sütő, fekete Mikrohullámú sütők

Termékleírás: Mikrohullámú sütõ digitális kezelõfelülettel fekete színben, 8 elõre beállított programmal, a különbözõ ételek egyszerû elkészítéséhez. További funkciói közé tartozik az olvasztás lehetõsége, és az idõzítõ. A gyermekek játékos természete által okozott balesetek megelõzésének érdekében, a mikrohullámú sütõ gyerekzárral van ellátva. Ízlelje meg Ön is a jól, és gyorsan felmelegített ételt. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék ECG MTD 2004 BA mikrohullámú sütő, fekete mert kedvező ár 23 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Mikrohullámú sütők.

Reviews ECG MTD 2004 BA mikrohullámú sütő, fekete
Termék felülvizsgálata ECG MTD 2004 BA mikrohullámú sütő, fekete

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a ECG MTD 2004 BA mikrohullámú sütő, fekete -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket ECG MTD 2004 BA mikrohullámú sütő, fekete és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok ECG MTD 2004 BA mikrohullámú sütő, fekete

További termékképek, részletesebb leírások ECG MTD 2004 BA mikrohullámú sütő, fekete és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 23 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8592131237810
- a termék kategóriában van Mikrohullámú sütők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

ECG MTD 2004 BA mikrohullámú sütő, fekete Mikrohullámú sütők
23 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Mikrohullámú sütők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (ECG MTD 2004 BA mikrohullámú sütő, fekete) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592131237810 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Mikrohullámú sütők - További termékek megtekintése