Vélemények ECG OV 124 Személymérleg és termékinformációk

Terméknév: ECG OV 124 Személymérleg Digitális mérlegek

Termékleírás: Az ECG OV 124 személymérleg ultra vékony formatervezésével biztosan elnyeri tetszését. Minõségi, biztonsági kemény üvegbõl készült, vastagsága 6 mm. A mérleg méri a test zsír-, víz-, és izomtartalmát. Memóriája 12 személyt képes tárolni, valamint a mérleg áttekinthetõ LCD kijelzõvel rendelkezik. Emellett rendelkezik az ajánlott napi kalóriabevitel kiszámításának funkciójával. Mérés pontossága, felbontás: 100 g. Energia ellátását 1 x 3 V lítium elem bizosítja, mely benne van a csomagolásban. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék ECG OV 124 Személymérleg mert kedvező ár 6 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Digitális mérlegek.

Reviews ECG OV 124 Személymérleg
Termék felülvizsgálata ECG OV 124 Személymérleg

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a ECG OV 124 Személymérleg -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket ECG OV 124 Személymérleg és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok ECG OV 124 Személymérleg

További termékképek, részletesebb leírások ECG OV 124 Személymérleg és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8592131303782
- a termék kategóriában van Digitális mérlegek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

ECG OV 124 Személymérleg Digitális mérlegek
6 145 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Digitális mérlegek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (ECG OV 124 Személymérleg) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592131303782 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Digitális mérlegek - További termékek megtekintése