Vélemények ECG PCB 815 kenyérsütő és termékinformációk

Terméknév: ECG PCB 815 kenyérsütő Kenyérsütők

Termékleírás: Ezzel a kenyérsütõvel, melyet az ECG cég tervezett saját ízlése szerint süthet friss kenyeret. Óriási elõnye, hogy Ön saját hozzávalóiból készíthet kenyeret, így egy kis gyakorlással idõvel olyan kenyér kerül majd az asztalra, amilyet senki más nem sütött még korábban.  A tészta maximális mennyisége, melybõl kenyeret süthet 1600 g. A tészta megfelelõ összekeverését a csomagolásban található 2 dagasztó villa biztosítja. A kenyérsütõn beállíthatja a héj sütésének fokozatát, a sütés indítását 15 perccel elhalaszthatja, illetve az Ön kényelmét 15 program biztosítja.  ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék ECG PCB 815 kenyérsütő mert kedvező ár 27 045 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kenyérsütők.

Reviews ECG PCB 815 kenyérsütő
Termék felülvizsgálata ECG PCB 815 kenyérsütő

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a ECG PCB 815 kenyérsütő -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket ECG PCB 815 kenyérsütő és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok ECG PCB 815 kenyérsütő

További termékképek, részletesebb leírások ECG PCB 815 kenyérsütő és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 27 045 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8592131305205
- a termék kategóriában van Kenyérsütők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

ECG PCB 815 kenyérsütő Kenyérsütők
27 045 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kenyérsütők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (ECG PCB 815 kenyérsütő) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592131305205 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kenyérsütők - További termékek megtekintése