Vélemények ECG RB 010 Digitális radiós ébresztőóra, fehér és termékinformációk

Terméknév: ECG RB 010 Digitális radiós ébresztőóra, fehér Digitális ébresztőórák

Termékleírás: Szerezze meg ezt az eredeti rádiós ébresztõórátelegáns fehér formatervezéssel, LED kijelzõvel,fehér világítással, hogy soha többé ne aludjon el reggelente! Az ébresztõóra rendelkezik SNOOZE funkcióval- ismétlõdõ ébresztés, SLEEP funkcióval, illetve sötétedés funkcióval. 2 ébresztési idõ beállításának lehetõségével, és 10 FM beállítással. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék ECG RB 010 Digitális radiós ébresztőóra, fehér mert kedvező ár 4 395 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Digitális ébresztőórák.

Reviews ECG RB 010 Digitális radiós ébresztőóra, fehér
Termék felülvizsgálata ECG RB 010 Digitális radiós ébresztőóra, fehér

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a ECG RB 010 Digitális radiós ébresztőóra, fehér -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket ECG RB 010 Digitális radiós ébresztőóra, fehér és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok ECG RB 010 Digitális radiós ébresztőóra, fehér

További termékképek, részletesebb leírások ECG RB 010 Digitális radiós ébresztőóra, fehér és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 395 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8592131175693
- a termék kategóriában van Digitális ébresztőórák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

ECG RB 010 Digitális radiós ébresztőóra, fehér Digitális ébresztőórák
4 395 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Digitális ébresztőórák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (ECG RB 010 Digitális radiós ébresztőóra, fehér) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592131175693 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Digitális ébresztőórák - További termékek megtekintése