Vélemények ECG RK 1240 vízforraló és termékinformációk

Terméknév: ECG RK 1240 vízforraló Gyorsforralók

Termékleírás: Elegáns, rozsdamentes acél vízforraló, egyedi, csiszolt felülettel. A víz állapota megfigyelhetõ a rajta található figyelõablak segítségével. A víforraló rejtett fûtõszállal rendelkezik, mely egyszerûbbé teszi annak használatát, illetve meghosszabbítja élettartamát. Közepén található dokkolójának köszönhetõen a vízforraló tetszés szerint forgatható. Külsejét még különlegesebbé teszi kék világítása. Mûszaki paraméterek: kivehetõ vízkõ elleni szûrõ automata kikapcsolás, illetve védelem a túlmelegedés ellen 360°-ban forgó alap teljesítmény 1370 - 1630 W... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék ECG RK 1240 vízforraló mert kedvező ár 5 745 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyorsforralók.

Reviews ECG RK 1240 vízforraló
Termék felülvizsgálata ECG RK 1240 vízforraló

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a ECG RK 1240 vízforraló -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket ECG RK 1240 vízforraló és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok ECG RK 1240 vízforraló

További termékképek, részletesebb leírások ECG RK 1240 vízforraló és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 745 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8592131306097
- a termék kategóriában van Gyorsforralók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

ECG RK 1240 vízforraló Gyorsforralók
5 745 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 20.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyorsforralók

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (ECG RK 1240 vízforraló) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592131306097 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyorsforralók - További termékek megtekintése